Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Educatieve boerderijbezoeken in Frankrijk

vakanties in frankrijk

Educatieve boerderijbezoeken in Frankrijk

Frankrijk staat niet alleen bekend om haar heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes, maar ook om haar prachtige landschappen en traditionele boerderijen. Voor wie op zoek is naar een educatief en plezierig uitje, zijn educatieve boerderijbezoeken in Frankrijk een absolute aanrader. Deze boerderijen bieden bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over de agrarische sector, dieren te ontmoeten en te genieten van lokale producten. In dit artikel delen we een aantal aanbevolen educatieve boerderijen in Frankrijk.

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

Domaine de la Tour Vaucros

Adres: Chemin du Moulin de Vaucros, 84850 Travaillan, Frankrijk

Openingstijden: Maandag – zondag: 9:00 – 18:00 uur

Domaine de la Tour Vaucros is een prachtige educatieve boerderij gelegen in Travaillan, in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze boerderij biedt verschillende educatieve programma’s voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder workshops over landbouw, wijnbouw en veeteelt. Bezoekers kunnen genieten van een wandeling door de wijngaarden, waar ze meer te weten komen over de verschillende druivensoorten die hier groeien. Daarnaast is er een boerderijwinkel waar lokale producten zoals kaas, olijfolie en wijn te koop zijn.

Ferme de Saint-Hilliers

Adres: 9 Rue de l’Église, 77160 Provins, Frankrijk

Openingstijden: Dinsdag – zondag: 10:00 – 17:00 uur

De Ferme de Saint-Hilliers ligt in de regio Île-de-France en is een ideale bestemming voor gezinnen. Deze boerderij organiseert educatieve rondleidingen waarbij kinderen meer leren over het boerenleven en de verzorging van dieren. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het voeren van dieren, ponyritjes en speurtochten. Daarnaast is er een biologische markt waar lokale producten te koop zijn, waaronder verse groenten, vlees en zuivelproducten.

La Ferme du Cabri au Lait

Adres: Le Fay, 42660 Saint-Genest-Malifaux, Frankrijk

Openingstijden: Woensdag – zondag: 9:00 – 18:00 uur

La Ferme du Cabri au Lait is een charmante educatieve boerderij gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Deze boerderij richt zich op de productie van geitenkaas en biedt bezoekers de mogelijkheid om het proces van kaasmaken van dichtbij te bekijken. Daarnaast organiseren ze rondleidingen waarbij bezoekers meer te weten komen over het houden van geiten en de productie van kaas. De boerderij heeft ook een gezellige kaaswinkel waar verschillende soorten geitenkaas te koop zijn.

Les Jardins de Mandrin

Adres: 161 Chemin des Grandes Combes, 73520 La Bridoire, Frankrijk

Openingstijden: Maandag – zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Les Jardins de Mandrin is een prachtige educatieve boerderij gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, aan de rand van het meer van Aiguebelette. Deze boerderij richt zich op biologische landbouw en biedt educatieve rondleidingen waarbij bezoekers meer te weten komen over het kweken van groenten en fruit. Daarnaast is er een boerderijwinkel waar biologische producten te koop zijn, zoals groenten, fruit, honing en jam.

Bovenstaande educatieve boerderijen in Frankrijk bieden bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het dagelijks leven op een boerderij en meer te leren over de agrarische sector. Of je nu geïnteresseerd bent in wijnbouw, geitenkaas, biologische landbouw of simpelweg het leven op de boerderij, er is voor ieder wat wils. Een bezoek aan een educatieve boerderij is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor zowel kinderen als volwassenen.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243