Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Franse kookworkshops voor gezinnen

vakanties in frankrijk

Franse kookworkshops voor gezinnen

Frankrijk staat bekend om haar rijke gastronomische tradities en heerlijke keuken. Wat is er nu leuker dan deze culinaire ervaring te delen met het hele gezin? Gelukkig zijn er in Frankrijk diverse kookworkshops speciaal gericht op gezinnen, waar zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van het leren koken van traditionele Franse gerechten. Hieronder bespreken we enkele opties voor gezinnen die op zoek zijn naar een interactieve en smakelijke ervaring in Frankrijk.

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

Le Petit Cordon Bleu, Parijs

Le Petit Cordon Bleu is een kookschool in Parijs die gespecialiseerd is in kookworkshops voor kinderen en tieners. Gezinnen kunnen deelnemen aan workshops waarin ze samen heerlijke Franse gerechten leren bereiden, onder begeleiding van professionele chefs. Deze workshops zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat kinderen de kans krijgen om te leren over de Franse keuken en culinaire technieken. De workshops zijn inclusief alle benodigde ingrediënten en duren meestal ongeveer 2 uur. Reserveren is verplicht, en prijzen variëren afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Adres:

Le Petit Cordon Bleu, 3 Rue Léon Jost, 75017 Paris

Openingstijden:

Maandag – zaterdag: 10:00 – 18:00

Les Petits Chefs, Provence

Les Petits Chefs is gevestigd in de prachtige regio van de Provence en biedt kookworkshops aan voor gezinnen met kinderen. De workshops worden gehouden in een authentieke Provençaalse boerderij en kinderen krijgen de kans om lokale ingrediënten te gebruiken om traditionele Provençaalse gerechten te leren bereiden. De workshops zijn interactief en informatief, en worden begeleid door ervaren koks. Naast koken kunnen gezinnen ook genieten van de prachtige omgeving en deelnemen aan extra activiteiten, zoals het bezoeken van lokale markten en het plukken van verse kruiden. Prijzen variëren afhankelijk van de duur van de workshop en het aantal deelnemers.

Adres:

Les Petits Chefs, 13 Chemin Du Pont Romain, 26120 Montélier, Frankrijk

Openingstijden:

Woensdag – zondag: 09:00 – 17:00

La Cuisine Paris, Lyon

La Cuisine Paris is een kookschool gelegen in het hart van Lyon, dat bekend staat als een van de culinaire hoofdsteden van Frankrijk. De school biedt kookworkshops aan voor gezinnen, waarbij zowel volwassenen als kinderen de gelegenheid krijgen om traditionele Lyonnais-gerechten te leren bereiden. De workshops zijn hands-on en interactief, en gezinnen kunnen genieten van het leren van culinaire technieken en het ontdekken van nieuwe smaken. De workshops duren meestal ongeveer 3 uur en inclusief alle benodigde materialen. Prijzen variëren afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Adres:

La Cuisine Paris, 80 Quai de l’Hôtel de Ville, 75004 Paris

Openingstijden:

Maandag – zaterdag: 09:00 – 19:00

Concluderend kunnen we stellen dat Franse kookworkshops voor gezinnen een fantastische manier zijn om samen te genieten van de culinaire tradities van Frankrijk. Of het nu in Parijs, de Provence, of Lyon is, er zijn tal van mogelijkheden voor gezinnen om te leren, te koken en te genieten van heerlijk eten. Dus, als je op zoek bent naar een unieke en smakelijke ervaring met het gezin, overweeg dan zeker om deel te nemen aan een Franse kookworkshop tijdens je volgende reis naar Frankrijk.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243