Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Geniet van de prachtige architectuur in Parijs

Geniet van de prachtige architectuur in Parijs

Parijs staat bekend om zijn prachtige architectuur. De stad is rijk aan historische gebouwen, imposante monumenten en schitterende bruggen. Voor liefhebbers van architectuur is Parijs dan ook een waar paradijs. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs de mooiste architectonische hoogtepunten van de stad van de liefde.

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

De Eiffeltoren

Natuurlijk kan de Eiffeltoren niet ontbreken in dit lijstje. Dit iconische bouwwerk is hét symbool van Parijs en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De Eiffeltoren werd gebouwd ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling van 1889 en is ontworpen door de inmiddels wereldberoemde architect Gustave Eiffel. Het uitzicht vanaf de top van de toren is adembenemend en het ontwerp van het bouwwerk wordt nog altijd bewonderd door architectuurliefhebbers van over de hele wereld.

Notre-Dame

Een andere beroemde bezienswaardigheid die ook niet mag ontbreken in dit lijstje is de Notre-Dame. Deze schitterende kathedraal is een meesterwerk van Gotische architectuur en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Notre-Dame is wereldwijd bekend en heeft door de eeuwen heen talloze bezoekers en kunstenaars geïnspireerd. Helaas werd de kathedraal in 2019 getroffen door een verw

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243