Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Natuurparken in Frankrijk voor gezinsuitjes

vakanties in frankrijk

Natuurparken in Frankrijk voor gezinsuitjes

Frankrijk staat bekend om zijn prachtige natuurparken die perfect zijn voor gezinsuitjes. Met een overvloed aan flora en fauna, adembenemende landschappen en een scala aan activiteiten, is er voor ieder wat wils. In dit artikel zullen we enkele van de beste natuurparken in Frankrijk bespreken die ideaal zijn voor gezinnen.

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

Parc National des Calanques

Een van de meest indrukwekkende natuurparken in Frankrijk is het Parc National des Calanques, gelegen in de buurt van Marseille. Dit park staat bekend om zijn spectaculaire kustlijn met diepe inhammen en rotsachtige kliffen, en biedt een scala aan activiteiten voor gezinnen, zoals wandelen, klimmen, snorkelen en zwemmen. Het park is het hele jaar door geopend en biedt tal van educatieve programma’s en rondleidingen voor kinderen.

Adres: Route des Goudes, 13008 Marseille, Frankrijk
Openingstijden: Dagelijks geopend van 8:00 tot zonsondergang

Parc National des Pyrénées

Gelegen in de prachtige Pyreneeën, is het Parc National des Pyrénées een ideale bestemming voor gezinsuitjes. Met zijn schilderachtige berglandschappen, kristalheldere meren en talloze wandelpaden, biedt dit park een ongerepte natuurlijke omgeving om te verkennen. Gezinnen kunnen genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen en vogels kijken, en er zijn ook educatieve centra en musea in het park.

Adres: 2 Avenue Bertrand Barère, 65100 Lourdes, Frankrijk
Openingstijden: Van april tot oktober, dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00

Parc Naturel Régional de Camargue

De Camargue is een unieke en diverse natuurlijke omgeving in het zuiden van Frankrijk en het Parc Naturel Régional de Camargue is een perfecte bestemming voor gezinsuitjes. Dit park staat bekend om zijn uitgestrekte moerassen, zoutpannen, wilde paarden en roze flamingo’s, en biedt een breed scala aan activiteiten, zoals paardrijden, vogels spotten, kajakken en fietsen. De Camargue is ook de thuisbasis van vele traditionele boerderijen waar gezinnen kunnen genieten van lokale gerechten en ambachten.

Adres: 13200 Arles, Frankrijk
Openingstijden: Dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00

Parc Naturel Régional de la Brenne

Gelegen in het hart van Frankrijk, is het Parc Naturel Régional de la Brenne een verborgen juweeltje dat perfect is voor gezinsuitjes. Dit park bestaat uit een landschap van meren, moerassen, bossen en velden, en is de thuisbasis van een overvloed aan flora en fauna. Gezinnen kunnen genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen en kanoën, en er zijn tal van educatieve programma’s en natuurreservaten voor kinderen.

Adres: Maison de la Brenne, Le Bouchet, 36300 Rosnay, Frankrijk
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00

Parc Naturel Régional des Vosges du Nord

Het Parc Naturel Régional des Vosges du Nord, gelegen in de regio Grand Est, biedt gezinnen een unieke natuurlijke omgeving om te verkennen. Met zijn schilderachtige heuvels, bossen, valleien en historische kastelen, is dit park ideaal voor activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden en wildlife spotten. Gezinnen kunnen ook genieten van educatieve rondleidingen en workshops in het park.

Adres: 1 Place des Châteaux, 67310 Wasselonne, Frankrijk
Openingstijden: Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00

Al met al bieden natuurparken in Frankrijk gezinnen de ideale gelegenheid om de prachtige natuurlijke omgeving van het land te verkennen en te genieten van een scala aan activiteiten. Of het nu gaat om wandelen door adembenemende landschappen, het spotten van wilde dieren of deelname aan educatieve programma’s, natuurparken in Frankrijk bieden voor elk wat wils.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243