Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Ontdek de beste off-piste mogelijkheden in Frankrijk

Ontdek de beste off-piste mogelijkheden in Frankrijk

Wil je graag de drukte van de pistes vermijden en op zoek gaan naar avontuur in de Franse bergen? Ontdek dan de beste off-piste mogelijkheden die Frankrijk te bieden heeft. Van uitgestrekte poedervelden tot steile afdalingen, Frankrijk heeft voor ieder wat wils.

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

Chamonix

Chamonix staat bekend als een paradijs voor off-piste liefhebbers. Met de imposante Mont Blanc als achtergrond biedt dit gebied eindeloze mogelijkheden voor off-piste avonturen. Vanuit de skiliften kun je toegang krijgen tot verschillende off-piste routes, waarbij de Vallée Blanche afdaling wereldberoemd is. Voor de meer ervaren skiërs zijn de afdalingen van de Grands Montets een echte uitdaging.

Les Trois Vallées

Met meer dan 600 kilometer aan pistes is Les Trois Vallées het grootste skigebied ter wereld. Maar ook op het gebied van off-piste mogelijkheden stelt dit gebied zeker niet teleur. Vanuit Meribel en Courchevel zijn er diverse off-piste routes te verkennen, waarbij je omringd wordt door indrukwekkende berglandschappen. Het is wel aan te raden om een ervaren gids in te schakelen, aangezien de off-piste condities hier erg variabel kunnen zijn.

La Grave

La Grave is een waar paradijs voor freeriders. Dit gebied staat bekend om de uitdagende en ongeprepareerde afdalingen. De ongerepte natuur en de steile hellingen maken dit gebied geschikt voor ervaren off-piste skiërs. Een gids is hier absoluut essentieel, aangezien de risico’s van off-piste skiën in La Grave aanzienlijk kunnen zijn.

Kortom, Frankrijk biedt een overvloed aan off-piste mogelijkheden voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar uitdagende afdalingen of rustige poedervelden, in Frankrijk vind je het allemaal. Vergeet echter niet de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen en indien nodig een ervaren gids in te schakelen. Veel plezier met het ontdekken van de prachtige off-piste gebieden in Frankrijk!

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243