Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Ontdek de beste plekjes om te snorkelen aan de Côte d’Azur

Ontdek de beste plekjes om te snorkelen aan de Côte d’Azur

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

De Côte d’Azur staat bekend om haar prachtige stranden, azuurblauwe wateren en adembenemende landschappen. Maar wist je dat deze Zuid-Franse kust ook fantastische plekken biedt om te snorkelen? In dit artikel nemen we je mee langs de beste snorkellocaties aan de Côte d’Azur, zodat jij optimaal kunt genieten van al het moois dat de onderwaterwereld hier te bieden heeft.

Cassis – Calanque de Port-Miou

Een van de mooiste snorkelplekken aan de Côte d’Azur is de Calanque de Port-Miou in de buurt van Cassis. Deze diepe baai is omgeven door imposante kliffen en biedt kristalhelder water waarin je de meest kleurrijke vissen en prachtige koraalriffen kunt bewonderen. De Calanque de Port-Miou is een geliefde plek onder zowel beginnende als ervaren snorkelaars.

Saint-Tropez – Plage de la Moutte

Voor wie houdt van snorkelen in een levendige omgeving is Plage de la Moutte in Saint-Tropez een absolute aanrader. Dit strand ligt iets afgelegen van de drukte van het centrum en biedt een prachtige onderwaterwereld met een grote diversiteit aan zeeleven. Van kleurrijke vissen tot indrukwekkende zeegrasvelden, hier valt van alles te ontdekken.

Cap d’Antibes – Plage de la Garoupe

Ten zuiden van het schiereiland Cap d’Antibes ligt Plage de la Garoupe, een populaire bestemming voor zowel zonaanbidders als snorkelliefhebbers. Het ondiepe water en de rotsachtige kust maken dit een ideale plek om in alle rust de onderwaterwereld te verkennen. Vergeet niet je duikbril en snorkel mee te nemen, want hier wil je niets missen.

Nice – Réserve Marine de Nice

Vlak voor de kust van Nice ligt de Réserve Marine de Nice, een beschermd zeegebied dat bekend staat om haar rijke biodiversiteit. Hier vind je talloze vissoorten, zee-egels en zeesterren die zich verschuilen tussen kleurrijke koraalriffen. De rustige wateren en goede zichtbaarheid maken dit een perfecte locatie voor een snorkelavontuur.

Menton – La baie de l’Admïrante

In de vele baaien rondom het pittoreske Menton kun je uitstekend snorkelen. Een van de mooiste plekken is La baie de l’Admïrante, waar je wordt omringd door turquoise water en een scala aan zeeleven. Het heldere water maakt het eenvoudig om de rijke onderwaterwereld te verkennen en volop te genieten van al het moois dat hier te zien is.

Kortom, de Côte d’Azur biedt een grote verscheidenheid aan prachtige snorkellocaties waar zowel beginners als ervaren snorkelaars optimaal kunnen genieten van al het moois dat de Franse kust te bieden heeft. Pak je snorkeluitrusting in en ontdek zelf de schatten van de Middellandse Zee!

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243