Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Paris Digital Pass: toeristenkaart met voordelen

Paris Digital Pass

Paris Digital Pass: toeristenkaart met voordelen

Parijs is natuurlijk de stad van de liefde! Wandel door de romantische straatjes en laat je verrassen bij de Eiffeltoren. De toeristen hebben dan ook de keuze uit onwijs veel wereldberoemde bezienswaardigheden en musea in Parijs. Je kan zelf losse tickets kopen, maar ook een zogeheten ‘Paris Digital Pass’ aanschaffen. Het is een betaalbare manier om te kunnen genieten van al te moois in Parijs. Een extra pluspunt is dat je niet in de rij hoeft te staan en direct de bezienswaardigheden kan bezoeken. De Paris Digital Pass is een aanrader voor alle toeristen in de Franse hoofdstad!

Oad - Zomerreizen - Vroegboekvoordeel

Beroemde bezienswaardigheden bezoeken

Parijs is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Jaarlijks reizen er 50 miljoen liefhebbers naar de Franse stad. Dat betekent ook grote drukte bij de bezienswaardigheden, attracties en musea. Gelukkig kan je de drukte ontlopen met de Paris Digital Pass. Je krijgt namelijk versnelde toegang bij de bekendste bezienswaardigheden, waaronder de Eiffeltoren, het Louvre en zelfs bij een cruise over de Seine. Daarnaast kan je met de Paris Digital Pass genieten van een fraaie extra kortingen op andere bezienswaardigheden en excursies in Parijs. De Paris Digital Pass richt zich op de toeristen die slechts enkele bezienswaardigheden willen bezoeken.

Korting voor de toeristenbus

De stad is bijzonder groot en niet alle bezienswaardigheden zijn dichtbij elkaar te vinden. Gelukkig kan je wel een mooie korting krijgen op een ticket voor de toeristenbussen in Parijs. De Hop-On Hop-Off bussen bieden je de kans om de stad op een ontspannen manier te verkennen. Daarnaast kan je eenvoudig in- en uitstappen bij de bezienswaardigheden en musea. Mocht je liever met de metro, tram of de bus willen reizen, dan kan je altijd nog een OV-kaart kopen voor één of meerdere dagen.

Gratis Paris Digital Pass app

De liefhebbers kunnen na aankoop van de Paris Digital Pass ook nog de bijbehorende applicatie downloaden. De Paris Digital Pass app beschikt over een speciale audiogids. Terwijl je door de stad loopt kan je van alles te weten komen over de omgeving en de historie van de Franse hoofdstad. Daarnaast krijg je tips voor enkele hotspots en kan je een wandelroute openen.

Extra kortingen

Je kan met de toeristenkaart gemakkelijk en snel het Louvre en de Eiffeltoren bezoeken. Daarnaast mag je gaan genieten van een kosteloze cruise over de Seine. Echter is er nog veel meer te beleven in Parijs. En voor alle overige musea, bezienswaardigheden en tours staat een korting van 10% klaar. De Paris Digital Pass kan dus flink wat geld besparen.

Paris Digital Pass online kopen

Je kan de Paris Digital Pass nu alvast online kopen! Het betreft een digitale toeristenkaart en die kan je direct na aankoop gaan gebruiken in de stad. Natuurlijk moet je wel eerst de datum bepalen en de betaling afronden. Je ontvangt vervolgens een mail met een handige link. Open de link en geniet van alle voordelen die de Paris Digital Pass te bieden heeft. Er zijn overigens ook andere toeristenkaarten beschikbaar voor de toeristen in Parijs.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243