Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Riviercruises op de Seine

vakanties in frankrijk

Riviercruises op de Seine

De Seine, die door Parijs stroomt, is een van de meest iconische rivieren ter wereld. Het maken van een riviercruise op de Seine is een fantastische manier om de prachtige bezienswaardigheden van de stad te bewonderen. Van de Eiffeltoren tot de Notre-Dame en het Louvre, een cruise op de Seine biedt een uniek perspectief op de betoverende schoonheid van Parijs.

Cruiseschepen en routes

Er zijn verschillende bedrijven die riviercruises op de Seine aanbieden. Veel van deze cruises vertrekken vanaf de voet van de Eiffeltoren of de Notre-Dame en hebben verschillende routes en duur. Sommige cruises bieden ook diners aan boord, wat zorgt voor een romantische en unieke ervaring. Een aantal populaire routes zijn:

  • Een cruise van 1 uur die langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs vaart, zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame.
  • Een cruise van 2 uur die verder gaat langs de Seine en onder andere de bruggen van Parijs laat zien.
  • Een dagcruise met stops bij diverse attracties.

Belangrijke informatie

Als je van plan bent om een riviercruise op de Seine te maken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het aan te raden om van tevoren te reserveren, vooral in het hoogseizoen, om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast is het handig om te controleren of de boot rolstoeltoegankelijk is als dat nodig is. Tot slot is het belangrijk om de vertrektijden van de verschillende cruises te controleren, aangezien deze kunnen variëren.

Adressen en openingstijden

Hieronder een overzicht van een paar bedrijven die riviercruises op de Seine aanbieden:

Bedrijf Adres Openingstijden
Bateaux Parisiens Pont de l’Alma, Port de la Conférence, 75008 Paris, Frankrijk Maandag t/m zondag: 10:00 – 22:30
Vedettes de Paris Port de Suffren, Pont de Bir-Hakeim, 75007 Paris, Frankrijk Maandag t/m zondag: 10:00 – 21:30
Capitaine Fracasse Port de Grenelle, 75005 Paris, Frankrijk Dinsdag t/m zaterdag: 19:00 – 23:00, zondag: 12:30 – 15:00, 19:30 – 23:00

Conclusie

Een riviercruise op de Seine is een onvergetelijke ervaring die je de schoonheid van Parijs op een unieke manier laat ervaren. Met verschillende vertrektijden, routes en duur is er voor elk wat wils. Door van tevoren te reserveren en de belangrijke informatie te controleren, maak je van je riviercruise een zorgeloze en plezierige ervaring.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243