Alle soorten vakanties naar Frankrijk van de beste reisorganisaties zijn op deze website voor u verzameld

Straatkunst tours in Marseille

vakanties in frankrijk

Straatkunst tours in Marseille

Marseille, de op een na grootste stad van Frankrijk, staat bekend om zijn levendige straatkunstscène. Van kleurrijke muurschilderingen tot intrigerende graffiti, overal in de stad kom je unieke kunstwerken tegen. Voor reizigers die geïnteresseerd zijn in straatkunst, zijn er verschillende tours beschikbaar om de beste kunstwerken van Marseille te ontdekken. In dit artikel zullen we enkele van de beste straatkunst tours in Marseille bespreken.

Rondleidingen te voet

Een van de meest populaire manieren om de straatkunst van Marseille te ontdekken, is door middel van een rondleiding te voet. Verschillende bedrijven bieden begeleide wandeltochten aan die je meenemen langs de beste straatkunstlocaties in de stad. Tijdens deze tours krijg je de kans om meer te leren over de kunstenaars en de betekenis achter de verschillende kunstwerken.

Adressen en openingstijden

Hieronder vind je enkele populaire straatkunst tour bedrijven in Marseille:

Bedrijfsnaam Adres Openingstijden
Discover Marseille Rue de la République 13001 Marseille Maandag – Zondag: 9:00 – 18:00
Marseille Street Art Tours Rue de la Palud 13001 Marseille Maandag – Vrijdag: 10:00 – 17:00

Fietstours

Voor reizigers die liever wat sneller door de stad willen bewegen, zijn fietstours een geweldige optie. Tijdens een fietstour langs de straatkunst van Marseille kun je in korte tijd veel verschillende kunstwerken bekijken. Bovendien krijg je de kans om delen van de stad te verkennen die te ver van het centrum liggen om te voet te bereiken.

Wat zit er bij de tour inbegrepen?

Bij de meeste fietstours zijn een fiets, helm en gids inbegrepen. De gids zal je meenemen naar de beste straatkunstlocaties en je meer vertellen over de kunstenaars en de betekenis achter de kunstwerken. Sommige tours zijn inclusief een stop bij een lokaal café of restaurant waar je even kunt uitrusten en genieten van een hapje en drankje.

Zelfgeleide tours

Voor reizigers die liever op hun eigen tempo de straatkunst van Marseille willen ontdekken, is het ook mogelijk om zelfgeleide tours te doen. Er zijn verschillende websites en apps beschikbaar die routes aanbieden langs de beste straatkunstlocaties in de stad. Op die manier kun je de kunstwerken op je eigen tempo bekijken en meer leren over de verschillende kunstenaars.

Tips voor zelfgeleide tours

  • Zorg voor een goede kaart van de stad en markeer de locaties van de kunstwerken die je wilt bekijken.
  • Neem voldoende water en snacks mee, vooral als je van plan bent om een lange wandeling te maken.
  • Vergeet niet om je telefoon op te laden, zodat je de routebeschrijvingen van de zelfgeleide tour kunt blijven volgen.

Of je nu kiest voor een begeleide wandeltocht, een fietstour of een zelfgeleide tour, een straatkunst tour in Marseille is een geweldige manier om de stad te verkennen en meer te leren over de lokale kunstscene. Met zoveel prachtige kunstwerken te ontdekken, zul je zeker versteld staan van de creativiteit van de straatkunstenaars in Marseille.

Met een scala aan mogelijkheden om de ndrukwekkende straatkunst van Marseille te ontdekken, is er voor ieder wat wils. Dit maakt dat de stad een unieke bestemming is voor liefhebbers van kunst en cultuur.

Categorieën

Laatste berichten:

Reisbureaus-Tickets-Vakantiehuizen:

Per conubia nostra, per inceptos hime Mauris in erat justom etone. Per conub per inceptos hime naeos.

Our London Shop

9235 Bayberry Drive
Hendersonville, NC 28792

london@email.com​
+51853 458 243